Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.power-tech.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos.
PowerTech isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nici o notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest web site.
Obligatiile dvs. de inregistrare
In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs., iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs., ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
Securitatea datelor personale
Datele personale care sunt furnizate de dvs. vor fi confidentiale.
Inregistrarea ca membru.
Parola
In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs. de e-mail) si o parola. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola (PowerTech nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola). La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs., trebuie sa va amintiti sa dati log-off. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs. personale si datele de identificare care au fost stocate.
Proprietate intelectuala
Intreg continutul site-lui athletshop.ro – imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – precum si alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metoda, sunt proprietate athletshop.ro si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectie drepturilor de autor.
Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos – Utilizarea continutului – atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.
Utilizarea continutului
Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul athletshop.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul athletshop.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea athletshop.ro :
Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului athletshop.ro .
Reproducerea sau stocarea continutului athletshop.ro , precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al athletshop.ro asupra continutului athletshop.ro.
Cererile de utilizare a continutului athletshop.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise prin forumularul de contact de pe site.
Frauda
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul athletshop.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza athletshop.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.